Onlinekurs i Medveten närvaro

Hitta din kraft, din glädje och dig själv!!

Är du trött på att andra påverkar dig så mycket, att du ”förlorar” dig själv? Är det dags för dig att ta dig själv på allvar, och hitta din styrka oavsett hur andra mår? Eller är du kanske trött på ditt eget dissande av dig själv och din ständiga oro? Du längtar efter att känna glädje, stryka och lugn.

I denna utbildning får du tydligt lära dig redskap som ska lugna och reglera din kropp, dina känslor och dina tankar. Målet är att du ska bli gladare, starkare och vänligare. Att du lär dig att lugna och reglera dig själv och härmed släppa ansvaret för hur andra känner, beter sig och mår. Så spännande!

Kursen börjar med att att jag, Eva Berlander, hjälper dig att se den stora bilden av Interpersonell neurobiologi kopplat till oro, konflikter, självkritik och negativ stress. Därefter leder mina gäster; Benedicte Lande Forsén, Elin Borg och Therese Lind, dig genom olika meditationer och Yoga övningar. Tillsammans sätter vi ett hjärta runt oss alla och ser de mänskliga att vara människa.

Kursen innehåller 7 olika moduler som sakta men säkert leder dig framåt.  Vi guidar dig genom viktig kunskap, mindfulness, mindful eating, självmedkänsla, meditation och yoga.

Varmt välkommen på en spännande resa!

Beställ utbildningen här