Boken ”Mindful eating – Lyssna på din kropp och ta kontroll över ditt ätande”

bildFrån och med den 12 april 2013 kommer du här att kunna beställa boken Mindful eating – Lyssna på din kropp och ta kontroll över ditt ätande. Utifrån boken har du möjlighet att genomföra din egen Mindful eating kurs. Kursboken ger dig allt du behöver för att genomföra kursens alla delar och utifrån det lära dig att lyssna på din kropp och ta kontrollen över ditt ätande.

Om boken Mindful eating – Lyssna på din kropp och ta kontroll över ditt ätande Boken Mindful eating – Lyssna på din kropp och ta kontroll över ditt ätande utformades ursprungligen för den 6-veckorskurs i mindful eating som Well-Aware-ness erbjuder för både grupper och individuella kursdeltagare. Med stöd av boken, tillsammans med tillhörande ljudfiler, kan du nu genomföra kursen på egen hand. Boken är det samlade resultatet av all den erfarenhet och kunskap som arbetet med kursen utmynnat i. Tidigare kursdeltagare har generöst givit sin tillåtelse till att deras erfarenheter delas i boken. Alla namn är fingerade.

Boken består av två delar: den första delen är underlaget till 6-veckorskursen, och den andra delen är en Dagbok för medvetet ätande, som du arbetar med kontinuerligt under kursens gång. Dagboken skiljer sig från många andra matdagböcker på det sätt att fokus ligger på varför du äter snarare än på vad du äter.

Dessutom får du som kursdeltagare tillgång till guidade meditationer i form av ljudfiler, som ger stöd och vägledning genom kursens övningar

Kostnaden för boken inklusive Dagbok för medvetet ätande och kursens guidade meditationer i form av ljudfiler kommer att bli 259 kr vid beställning via denna hemsida.

borg_bookcover_smFör att ladda ner kursens ljudfiler, använd det lösenord som finns i boken. Vid problem med nerladdning eller användning av filerna går det bra att maila info@well-aware-ness.se.