Gravid på dina villkor – Självmedkänsla för en blivande mamma

orginal högupplöst kopia 2

Graviditeten är en av de mest omtumlande händelserna i en kvinnas liv. Du och din kropp förvandlas till mamma. Den här boken hjälper dig att möta den kroppsliga och psykologiska förvandlingen. Du får en inblick i vad som händer i kroppen och lär dig att hantera hormoner, illamående och viktökning på ett hjälpsamt sätt. Du gör övningar som hjälper dig att möta de förväntningar, och den stress och oro som graviditeten, förlossningen och mammarollen kan föra med sig. Med hjälp av självmedkänsla blir du lika inkännande och varm emot dig själv som du drömmer om att bli emot din bebis.

En stark självmedkänsla ger dig de bästa förutsättningarna för att kunna trösta och lugna din lilla bebis som snart skall få vila i din famn. När din bebis är orolig och ledsen kommer ditt lugn att göra henne eller honom lugn. Din trygghet blir din bebis trygghet.

Med boken får du tillgång till appen Gravid på dina villkor innehållande 19 ljudfiler med övningar i självmedkänsla, självuppskattning, mindfulness och mindful eating anpassade för dig som gravid och mamma. Övningarna lägger grunden för det föräldraskap som passar bäst just för dig och din bebis – en graviditet på dina villkor.

Här kan du köpa boken som bok, 159 kr
Här kan du köpa boken som e-bok, 118 kr
Här kan du köpa boken som ljudbok, 118 kr

Just nu får du 35% rabatt om du beställer böckerna Mindful eating och Gravid på dina villkor – Självmedkänsla för en blivande mamma. Maila din beställning till info@well-aware-ness.se och betala endast 140 kr + frakt för båda två böckerna (normalpris 215 kr). Ange koden ”35% för två böcker” och postadress i mailet.

Utdrag ur BTJs recension av boken:
Gravid på dina villkor är inte en bok i mängden. Med sitt fokus på att blivande mammor ska få redskap att möta föräldraskapet med trygghet, lugn och närvaro ligger denna bok rätt i tiden och är ett välskrivet och inspirerande komplement till de föräldraböcker som redan finns på marknaden.”

/Lektör Carola Forslund, BTJ-häftet nr 2, 2018