Kostrådgivning och introduktion i Mindful eating

Genom att kombinera kostrådgivning och Mindful eating kan du lättare uppnå bestående förändringar i ditt ätande och bryta negativa vanor. Ge dig själv chansen att göra något som kan ge mycket stora resultat för din hälsa och ditt välbefinnande!

Allt detta ingår:

Kostregistrering: Du skriver noggrant ner vad du äter under tre dagar och skickar det du skrivit till info@well-aware-ness.se. Du bestämmer dig också för vilket mål du har med kostrådgivningen, exempelvis att minska i vikt, att bli piggare, att må bättre, att bli starkare eller om du har något annat mål. Du får sedan en detaljerad analys av din kost med information om eventuella näringsbrister i det du äter och förslag till måltider som du skulle kunna ändra på för att nå det mål som du formulerat.

Personlig rådgivning och introduktion i Mindful eating (120 minuter): Vi träffas sedan och går igenom din kost. Tillsammans kommer vi fram till ändringar vilka kommer att ge stora resultat för dig om du vill äta för att må bättre, orka mer, bli starkare och/eller gå ner i vikt. Genom att använda dig av Mindful eating kan du lättare bryta negativa mönster och vanor. Du får dessutom en mängd verktyg för att utveckla din medvetenhet inom områden som kan inverka på ditt förhållande till mat. Du lär dig enkla övningar vilka du kan använda dig av för att skapa ett bättre ätande och sluta med småätande, överätande eller oönskat ätande av onyttig mat.

Dessutom får du CD-skivan Mindful eating och boken Mindful eating – Lyssna på din kropp och ta kontroll över ditt ätande.

Är du intresserad av att boka en tid för kostrådgivning och introduktion i Mindful eating? Maila info@well-aware-ness.se för anmälan eller mer information.
Mottagningen finns på Vasaplatsen 7A mitt i centrala Göteborg.

Kostnad:

Privatpersoner: 1790 kr

Företag: 1990 kr

friskvardschecken_195x101wellnetloga