Fyraveckorskurs i Mindfulness med individuella träffar

Mindfulness är ett förhållningssätt till livet som gör att vi kan ta vara på ögonblicket och utveckla våra fulla resurser. Med enkla övningar får vi hjälp att klara av pressen i privat- och yrkesliv. Vi blir mer uppmärksamma och medvetna och vi lär oss att minska stress och att fokusera på det som är väsentligt.

Om fyraveckorskursen i Mindful eating med individuella träffar:
Att gå fyraveckorskursen med enskilda träffar ger dig möjligheten att utforma kursen helt efter din egen livssituation och kring de områden där du vill använda dig av mindfulness. Vi gör övningar som hjälper dig med just det som du villa arbeta med, och anpassar upplägg helt efter dina förutsättningar.
Plats: Mottagningen finns på Vasaplatsen 7A mitt i centrala Göteborg. Kursen kan också ges genom videosamtal via Skype för dig som inte har någon möjlighet att besöka mottagningen i Göteborg.
När: Under 2016 hålls inga fler kurser på grund av föräldraledighet. Kontakta gärna Elin Borg för att anmäla ditt intresse för kurser under 2017.
Nya kursstarter sker varje vecka och du kan helt och hållet anpassa tid och dag efter vad som passar för dig. Träffarna kan ske varje, varannan eller var tredje vecka utifrån vad som passar bäst för dig. Kontakta Elin Borg för att se vilka tider som finns lediga.
Kursavgift: 2790 kr. I priset ingår förutom fyra träffar á 60 minuter ett Kurskompendie och ljudfiler med övningar i mindfulness. Fyraveckorskursen räknas som friskvård och därför kan du som är anställd finansiera kursen det friskvårdsbidrag som ingår i de flesta anställningar. Du kan kostnadsfritt välja rättefri avbetalning av kursavgiften under 3 månader (931 kr/månaden).
Kursledare/Mindfulnessinstruktör: Elin Borg
Anmälan: Vill du anmäla dig till kursen? Maila info@well-aware-ness.se alternativt ring 076-1997532 för mer information om kursen.

Vill du veta mer om hur vi arbetar med mindfulness? Lyssna på Elin Borgs pod om mindfulness genom kontentan:

 

Läs mer om mindfulness här

Kommentarer från kursdeltagare som gått sexveckorskursen:

”Tänk att jag i alla år trott att alla min tankar varit sanna. Det är först nu som jag inser att många av mina negativa tankar bara varit vanetankar, påhittade livssanningar som inte varit sanna. Det är ett helt nytt liv som öppnat sig för mig. Ett liv där jag slipper styras utifrån de där tankarna, ett liv där det är jag själv som styr. Den här kursen är en av det bästa sakerna jag gjort för mig själv någonsin.”  

”På bara fyra veckor har jag lärt mig så mycket om varför jag hela tiden känt mig stressad, trött och uppjagad. Och det bästa är att jag nu förstår hur jag skall tänka och göra för att varva ner och ”bara vara”. För nu finns det stunder där jag faktiskt ”bara är”, och det är så skönt.”

”Min man säger att han fått en ny fru, en fru som sitter ner och lyssnar på honom utan att stressa runt och oroa sig hela tiden. Han säger att jag verkar vara i mig själv istället för att vara i framtiden hela tiden. Och så är det kanske. Och så har jag själv fått en ny fantastik vän. Jag är vän med mig själv… äntligen. Och jag kan faktiskt säga att jag är riktigt stolt över mig själv, och det känns fantastiskt att kunna säga det och verkligen tro på det”