Stresshantering genom Mindfulness – Fortsättningskurs

Mindfulness är ett förhållningssätt till livet som gör att vi kan ta vara på ögonblicket och utveckla våra fulla resurser. Med enkla övningar får vi hjälp att klara av pressen i privat- och yrkesliv. Vi blir mer uppmärksamma och medvetna och vi lär oss att minska stress och att fokusera på det som är väsentligt.

Läs mer om Mindfulness här

Stresshantering genom Mindfulness – Fortsättningskurs Fullsatt
Kursen går fyra måndagar klockan 18:00-20:00 med start den 15 april på Vasahälsan på Vasaplatsen 7A i centrala Göteborg. Kursavgiften vid anmälan senast 1 april är 1890 kr (Vid senare anmälan är kursavgiften 2290 kr i mån av plats) och i priset ingår förutom deltagandet i gruppen ett Kurskompendie och en CD med övningar i mindfulness. Du måste ha gått grundkursen i Stresshantering genom Mindfulness för att bli antagen till fortsättningskursen. Inom gruppen råder sekretess. Minimum 4 deltagare och maximalt 10 deltagare.

Kursen räknas som friskvård och därför kan du som är anställd finansiera kursen med det friskvårdsbidrag som ingår i de flesta anställningar.

Vill du anmäla dig till kursen? Maila info@well-aware-ness.se alternativt ring 076-1997532 för mer information.

Just nu kan du få en gratis meditationsövning skickad till dig för att testa hemma. Maila info@well-aware-ness.se och skriv ”Gratis meditationsövning” som rubrik så skickas en länk med övningen till dig