Kostrådgivning

Vill du gå ner i vikt?
Tycker du att du småäter för mycket?
Önskar du att du åt bättre mat?
Vill du slippa suget efter sötsaker?

Låt mig hjälpa dig att titta igenom hur du äter för att sedan vägleda dig till att göra enkla förändringar i din kost för att hjälpa dig att nå dina mål och må bättre!

Ge dig själv chansen att göra något som kan ge mycket stora resultat för din hälsa och ditt välbefinnande!

Allt detta ingår:
Kostregistrering: Du skriver noggrant ner vad du äter under tre dagar och skickar det du skrivit till mig. Du bestämmer dig också för vilket mål du har med kostrådgivningen, exempelvis att minska i vikt, att bli piggare, att må bättre, att bli starkare eller om du har något annat mål. Jag analysera sedan det du skrivit. Jag ser om det finns näringsbrister i det du äter och om det finns måltider som du skulle kunna ändra på för att nå det mål som du formulerat.
Personlig rådgivning: Vi träffas sedan och går igenom din kost. Tillsammans kommer vi fram till ett par enkla ändringar vilka kommer att ge stora resultat för dig om du vill äta för att må bättre, orka mer, bli starkare och/eller gå ner i vikt. Träffen tar cirka 60 minuter.

Maila info@well-aware-ness.se eller ring 0761-997532 för att boka en tid för kostrådgivning. Kostnad för kostrådgivning med kostregistrering är 1290 kr.

Kostrådgivning räknas som friskvård och därför kan du som är anställd finansiera kursen det friskvårdsbidrag som ingår i de flesta anställningar.

friskvardschecken_195x101wellnetloga