Öppna föreläsningar

Vårens föreläsningar

Mindfulness & Mindful eating – Lindome
När: 6 februari kl. 17:00-18:30
Plats: Lindome bibliotek 
Anmälan:  
Info: Mindful eating handlar om att medvetandegöra ätandet och allt som påverkar ätandet. Ett medvetet ätande hjälper dig att välja bort oönskat ätande, så som exempelvis småätande och ätande av för stora portioner. Det hjälper dig också att vara mer närvarande när du äter, och att verkligen njuta av den mat som du väljer att äta.
Under föreläsningen lägger vi bland annat fokus på varför vi äter och gör en djupdykning i anledningarna till att vi väljer att äta. När du blir medveten om vilka de egentliga anledningar är blir det lättare att förstå ditt ätbeteende och förändra det i den riktning som du vill.
Du får en inblick i hur du bara genom att våga utmana dina tankemöster verkligen kan förändra hela ditt liv. Detta för att må bättre och få en ökad kontroll över ditt ätande. Föreläsningen ger dessutom dig en inblick i skillnaderna mellan psykologisk och fysik mättnad, och du lär dig vad som skiljer mindful eating från olika bantningsmetoder.

Förutom intressanta och tankeväckande fakta om medvetet ätande får du dessutom testa på tre övningar i mindfulness och mindful eating. 
En föreläsning som ger många insikter och aha-upplevelser. Låt dig inspireras till ett mer medvetet, hälsosamt och njutningsfullt förhållningsätt till dig själv och ditt ätande! 

Mindfulness & Yoga i skolan – Malmö
När: 4 mars kl. 08:30-17:00
Plats: Stortorget 15, 211 22 Malmö
Anmälan:  joel.crawford@reacta.se 076-032 96 28 
Info: Kom igång med mindfulness & yoga i skolan för ökad koncentration, rörelse, självkännedom och mental härdighet – sk resiliens hos dina elever. Under utbildningsdagen får vi senaste forskningen, övningar att ta med dig hem och en evidensbaserad modell för att arbeta hälsofrämjande i skolan med mindfulness och yoga. Föreläsningarna varvas med övningar och konkreta exempel. Läs mer här

Mindfulness & Yoga i skolan – Stockholm
När: 11 mars kl. 08:30-17:00
Plats: Stockholm. Scandic Anglais. Humlegårdsgatan 23, 102 44 Stockholm 
Anmälan: joel.crawford@reacta.se 076-032 96 28 
Info: Kom igång med mindfulness & yoga i skolan för ökad koncentration, rörelse, självkännedom och mental härdighet – sk resiliens hos dina elever. Under utbildningsdagen får vi senaste forskningen, övningar att ta med dig hem och en evidensbaserad modell för att arbeta hälsofrämjande i skolan med mindfulness och yoga. Föreläsningarna varvas med övningar och konkreta exempel. Läs mer här

Läs mer om Elin Borg som föreläsare här

Kontakta Elin Borg:
elin@well-aware-ness.se
tel. 0761-997532