Behandlingssamtal för dig som lider av en ätstörning

Oavsett vilken typ av ätstörning som du lider av så kan jag hjälpa dig att hitta verktyg och strategier som kan göra dig fri från din ätstörning. Utifrån kognitiv beteendeterapi (KBT) och Mindfulness lär du dig att undersöka ätstörningen och hitta olika strategier för att få den att släppa sin makt över dig.

Jag hjälper dig att hitta tillbaka till personen du är bakom din ätstörning och ger dig därigenom möjlighet att vinna tillbaka makten över ditt eget liv. Övningarna syftar till empowerment, det vill säga att målet är att ge dig övertygelsen om att du själv är stark nog att klara dig ur din ätstörning och bli frisk från den. På vägen dit får du stötting och stöd i hur du kan hantera ätstörningen och allt som den påverkar i ditt liv.

Vanligtvis träffas vi 1-2 gånger i veckan den första tiden och går sedan över till att träffas mer sällan när du känner dig stark nog för att klara det.

Ofta utgår vi från sexveckorskursen i Mindful eating som vi då anpassar helt efter dina behov och vad du behöver arbeta med.

Samtalen sker via Temas eller Skype vilket gör att du kan genomföra träffarna hemifrån.

Kostnad:

Privatpersoner:
De flesta startar med ”Sexveckorskursen i Mindful eating – anpassad helt efter dina behov och vad du behöver arbeta med” och den kostar 4490kr för sex träffar á 60 min. I priset ingår förutom sex träffar á 60 minuter en Dagbok för medvetet ätande och ljudfiler med övningar i mindfulness och mindful eating. Du kan kostnadsfritt välja rättefri avbetalning av kursavgiften under fyra månader (1047 kr/månaden).​​​​​​​Kostnad:
790 kr per session á 60 min (750 kr för kursdeltagare som gått någon av mina kurser)
990 kr per session á 90 min.

Vill du veta mer om Well-Aware-ness kurser i mindful eating? Lyssna gärna på podcasten från Innerstrength genom att klicka på länken: Innerstrength podcast Mindful eating med Elin Borg 2013-06-26